top
AUTODIA EVENT

INFO

Η Αυτοδιαχείριση στο 1o Music Showcase Greece

22-25 Νοεμβρίου 2018, Θεσσαλονίκη

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, η πρώτη διαδραστική μουσική αγορά με επίκεντρο τον σύγχρονο ελληνικό ήχο της pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής, στην οποία συμμετείχαν πολλοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, μουσικοί παραγωγοί, μάνατζερ, επιμελητές διεθνών φεστιβάλ, υπεύθυνοι διεθνών πολιτιστικών φορέων και εκπρόσωποι δισκογραφικών εταιρειών και εκδοτών μουσικής.

Στο πλαίσιο του #MSG1 πραγματοποιήθηκαν ζωντανές εμφανίσεις, εξειδικευμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ καλλιτεχνών και στελεχών της μουσικής βιομηχανίας, προβολή ντοκιμαντέρ, dj set, συμβουλευτικό σεμινάριο για τη συμμετοχή υποψήφιων καλλιτεχνών στη διεθνή μουσική έκθεση WOMEX, καθώς και ένα συνέδριο υψηλών προδιαγραφών γύρω από τις τάσεις στη μουσική δημιουργία & καινοτομία και την πολιτιστική βιομηχανία.

Η Αυτοδιαχείριση συμμετείχε πολυσχιδώς στο #MSG1, καθώς εκτός από χορηγός της όλης διοργάνωσης, υποστήριξε τη συμμετοχή των Ελλήνων καλλιτεχνών & συγκροτημάτων BAiLDSA, Ηλιοδρόμιο και Stringless που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή, μεταξύ άλλων, για το πρόγραμμα των Ζωντανών Εμφανίσεων.

Επίσης, στο πλαίσιο του Συνεδρίου στην Αποθήκη Δ' (Αμφιθέατρο "Τώνια Μαρκετάκη"), φιλοξενήθηκε ειδική ενότητα για τα πνευματικά δικαιώματα που προκύπτουν από τις διάφορες χρήσεις των μουσικών έργων για τους δημιουργούς, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Αυτοδιαχείρισης, παρουσιάζοντας τον κρίσιμο ρόλο του πνευματικού δικαιώματος στην απρόσκοπτη μουσική δημιουργία σήμερα και αναλύοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στον ταλαίπωρο χώρο, με τη σταθερή ανάπτυξη και εδραίωση της Αυτοδιαχείρισης.

Τον Οργανισμό στο #MSG1 εκπροσώπησαν η κα. Χριστίνα Κωστάκη από το Γραφείο Βορείου Ελλάδας, η κα. Ευγενία Τάγκα από το Τμήμα Συναυλιών και η κα. Ηλιάννα Αντωνίου, υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

 



ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
Κάννες, 5-8/6

Πολλές και σημαντικές επαφές και συναντήσεις έγιναν για την ΑΥΤΟΔΙΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, στο πλαίσιο της MIDEM που διοργανώθηκε 5-8 Ιουνίου στις Κάννες και φιλοξένησε πάνω από 4.800 συμμετοχές.

6-9 Ιουνίου, Palais des Festivals

Στην παγκόσμια Έκθεση για τη μουσική βιομηχανία MIDEM 2017 που διοργανώθηκε στις Κάννες, 6-9 Ιουνίου, συμμετείχε και φέτος η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ως φιλοξενούμενη του ελληνικού περιπτέρου του Υπουργείου Πολιτισμού.