top
AUTODIA EVENT

INFO

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗ WESTIA 2017

 

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia συμμετέχει δυναμικά στη 2η Κλαδική Έκθεση Δυτικής Ελλάδας Westia 2017 που διοργανώνεται 1 με 3 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και περιλαμβάνει υπηρεσίες και προϊόντα για επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής.

Στο περίπτερο Νο.21, οι συνεργάτες του Οργανισμού θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης, σχετικά με την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής που εκδίδει ο Οργανισμός και το Αμοιβολόγιό του. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά δείγμα από το "πακέτο" μουσικής με 100% καθαρό ρεπερτόριο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, με ελληνικά και ξένα τραγούδια κάθε είδους, το οποίο παρέχει στους πελάτες του, μέσω streaming υπηρεσίας (web radio). 

Με αναφορά σε έντεκα νομούς, με 200 περίπτερα εκθετών και διάρκεια τριών ημερών, η Westia δίνει την ευκαιρία προβολής σ’ ένα δυναμικό κοινό 20.000 επισκεπτών - επαγγελματιών από τον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, προερχόμενο από περιοχές του Δυτικού Άξονα και των Ιονίων Νήσων.

Περισσότερα:

www.westia.gr

www.youtube.com/watch?v=0unGRqxIhCg

www.autodia.gr

cultural-action.emse.gr/index.php/gr/ypiresia-mousikis-ependysis

Πληροφορίες:

Ηλιάννα Αντωνίου - Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις

Τηλ. 210 3215278 - email: iantoniou@autodia.gr



ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22-25 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδραστική μουσική αγορά με επίκεντρο τον σύγχρονο ελληνικό ήχο της pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής, με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Αυτοδιαχείρισης.

Κάννες, 5-8/6

Πολλές και σημαντικές επαφές και συναντήσεις έγιναν για την ΑΥΤΟΔΙΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, στο πλαίσιο της MIDEM που διοργανώθηκε 5-8 Ιουνίου στις Κάννες και φιλοξένησε πάνω από 4.800 συμμετοχές.