top
AGENDA
ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΤΡΙΤΕΣ ΝΟΕ

INFO

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο παραδοσιακό καφενείο «Οι Θεσσαλοί» όλες τις Τρίτες του Νοεμβρίου: 5, 12, 19 & 26/11 και ώρα 21:30, παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή».

Ο ίδιος ο τραγουδοποιός μας συστήνεται ως εξής: «Είμαι ο Γιάννης Παπαγεωργίου και κρατάω μια κιθάρα. Γράφω μουσικές, γράφω στιχάκια και πολλές φορές σμίγουν μεταξύ τους και γίνονται τραγούδια. Το τραγούδι “Από τη σιωπή στη σιωπή” το έγραψα λίγες μέρες μετά το χαμό της γιαγιάς μου. Η σιωπή περιγράφει το πριν και το μετά της ζωής. Όμως, ο κύκλος της ζωής και ο κύκλος του θανάτου δεν εφάπτονται σε κανένα σημείο».

Μαζί του συμπράττουν οι μουσικοί:

Λάμπρος Παπανικολάου, κοντραμπάσο

Γιάννης Κονταράτος, βιολί

 

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στη λαϊκή κιθάρα και υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη. Έχει παίξει με συγκροτήματα και ρεμπέτικες κομπανίες, έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και παραστάσεις και ήταν μεταξύ των 12 συμμετεχόντων που διακρίθηκαν και πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού στην «Ταράτσα του Φοίβου». Το πρώτο προσωπικό του album «Από τη σιωπή στη σιωπή» κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 από τη Minos EMI.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22&23 ΝΟΕ
"Μεγάλος Αιρετικός"

Το Δεύτερο Μέρος του κύκλου «Μεγάλος Αιρετικός» παρουσιάζει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

18 ΝΟΕ
Shine a light

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Shine a light World Tour».