top
AUTODIA EVENT

INFO

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στη Music World Expo 2017

19-21 Μαΐου, Ζάππειο Μέγαρο

Η μουσική βιομηχανία, οι δημιουργοί και τα πνευματικά δικαιώματα

 

Πλήθος κόσμου, καταξιωμένοι μουσικοί, συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, εκδότες μουσικής, επιχειρηματίες, παραγωγοί και επαγγελματίες του κλάδου εν γένει, καθώς και το ανήσυχο, μουσικόφιλο κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (Νο. 15α) που συμμετέχει και φέτος στην 3η Music World Expo 2017, τη μεγάλη γιορτή της Μουσικής και της Τεχνολογίας της, η οποία πραγματοποιείται 19-21 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες του Οργανισμού, διερευνώντας τις δυνατότητες σύμπραξης και συνεργασίας, να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό και να ενημερωθούν για τη δραστηριότητά της και ειδικότερα, όσον αφορά τους χρήστες, για τη μουσική υπηρεσία streaming (web radio) με 100% ρεπερτόριο της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά προϊόντα μουσικής τεχνολογίας, μουσικά όργανα, μικρά και μεγαλύτερα ηχητικά συστήματα, εξοπλισμό για DJs, αξεσουάρ και παρελκόμενα για μουσικούς και επαγγελματίες του ήχου από οπτικοακουστικές εφαρμογές, ικανές να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από home studio έως απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους (όπως bars, clubs, πολυχώρους, ξενοδοχεία, συνεδριακές αίθουσες κλπ.) και να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια / συνέδρια, στο πλαίσιο των τεσσάρων νέων θεματικών ενοτήτων, με τίτλους «Μουσική Βιομηχανία – Τα νέα δεδομένα», «Μουσική Τεχνολογία / DJing», «ΗΧΟΣ» και «Lighting – Visual - Projection» .

Διοργάνωση: Vertical Communication

Περισσότερα:

www.autodia.gr

https://www.facebook.com/autodia.gr/?fref=ts

www.musicworldexpo.gr

#autodia #musicworldexpo

 



ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22-25 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδραστική μουσική αγορά με επίκεντρο τον σύγχρονο ελληνικό ήχο της pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής, με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Αυτοδιαχείρισης.

Κάννες, 5-8/6

Πολλές και σημαντικές επαφές και συναντήσεις έγιναν για την ΑΥΤΟΔΙΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, στο πλαίσιο της MIDEM που διοργανώθηκε 5-8 Ιουνίου στις Κάννες και φιλοξένησε πάνω από 4.800 συμμετοχές.