top
AGENDA
ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
7 ΝΟΕ

INFO

Μετά από μια περίοδο γεμάτη με επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί στα Χανιά, στο Bras de Frères Music Bar, για μια μοναδική εμφάνιση, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Πλαισιωμένος από τον Θοδωρή Κουέλη στο κοντραμπάσο-bass effects και τον Νίκο Κασσαβέτη στα τύμπανα, ο Απόστολος με τις κιθάρες και τις φυσαρμόνικές του, ερμηνεύει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και τραγούδια σταθμούς από όλες τις χρονικές περιόδους του ελληνικού τραγουδιού.

Με ρυθμό, συναίσθημα, θεατρικότητα και δεξιοτεχνία, ο Απόστολος Ρίζος και η “πολυμήχανη”μουσική παρέα του, εξαφανίζουν τα σύνορα μεταξύ των διαφορετικών μουσικών καταγωγών, περνώντας από το ρεμπέτικο στην παράδοση και από το λαϊκό στη σύγχρονη μπαλάντα.

Παίζουν:

Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο - bass effects
Νίκος Κασσαβέτης: τύμπανα
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops

Οργάνωση παραγωγής: Άγγελος Γρίσπος – Artonica Productions

Ο Απόστολος Ρίζος, στο πλαίσιο της φθινοπωρινής του περιοδείας στην Κρήτη, θα εμφανιστεί επίσης την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, στο CINE Studio και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο, στον Πολυχώρο ΠΕΡΙΠΟΥ.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Απόστολος Ρίζος ‘band trio’ - Πέμπτη 07.11.19
Bras de Frères (Επιμενίδου 2, Χανιά)
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος:10€

Απόστολος Ρίζος official links:
YouTube playlist: http://rlu.ru/oAq
YouTube Official Channel: https://www.youtube.com/ApostolosRizos
Facebook page: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage
Website: www.apostolosrizos.gr

 

 


ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22&23 ΝΟΕ
"Μεγάλος Αιρετικός"

Το Δεύτερο Μέρος του κύκλου «Μεγάλος Αιρετικός» παρουσιάζει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

18 ΝΟΕ
Shine a light

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Shine a light World Tour».