top
AGENDA
ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
1 & 2 ΦΕΒΡ

INFO

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Mimi's του Λονδίνου

"Αυτή είναι η ζωή"

 1 & 2 Φεβρουαρίου 2019

 

Για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζεται στο Mimi's του Λονδίνου. Aυτή είναι η ζωή! Και τι ζωή, με τα σκαμπανεβάσματα, την αγάπη, τη χαρά, το σεξ, τα δάκρυα, τον πόνο, τη φιλία, τη μοναξιά και όλα όσα κάνουν τη ζωή τόσο μοναδική και τόσο πολύτιμη. Ο Πάνος Μουζουράκης θα παρουσιάσει τη νέα του παράσταση με τίτλο "That's Life", για ό,τι μπορεί να τραγουδήσει για τη ζωή του, αλλά και τη δική σας, σε απαράμιλλο ύφος! Να είστε έτοιμοι για όλα με τον Πάνο στη σκηνή για μια απίστευτη εμπειρία για δύο βραδιές, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Στο βίντεο του νέου ομώνυμου τραγουδιού «Αυτή είναι η ζωή» εμφανίζονται, μεταξύ πολλών άλλων, ο Κωστής Μαραβέγιας, καλός φίλος και συνεργάτης, οι "Δραμαμίνη" (Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης) που έχουν υπογράψει το τραγούδι, ο Άκης Δείξιμος, αλλά και εκλεκτά μέλη από το #TeamPanos ή αλλιώς τους «τυμπανιστές» του φετινού «The Voice of Greece». Το σενάριο είναι μία έμπνευση του Πάνου Μουζουράκη και του Κώστα Καρύδα, με τον τελευταίο να έχει φέρει εις πέρας και το έργο της σκηνοθεσίας. Το τραγούδι χρησιμοποιεί samples από τους στίχους του γνωστού λαϊκού τραγουδιού «Εγώ Δεν Ήμουνα Αλήτης» του κορυφαίου Στράτου Διονυσίου (1986), σε μουσική και στίχους του Τάκη Μουσαφίρη. Το «Αυτή Είναι Η Ζωή» συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο ψηφιακό EP του Πάνου Μουζουράκη που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/0Lr3OTC5Q60



Mimi's | 19 Νέα Υόρκη | Λονδίνο | W1T 1PF (Κοντινότερος σταθμός Oxford circus ή οδός Tottenham Court)







ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22&23 ΝΟΕ
"Μεγάλος Αιρετικός"

Το Δεύτερο Μέρος του κύκλου «Μεγάλος Αιρετικός» παρουσιάζει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

18 ΝΟΕ
Shine a light

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Shine a light World Tour».