top
AGENDA
ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
1 ΣΕΠΤ
The Wilbury

INFO

Ώρα:22.30
Δ/νση:Κέντρο Μελά, Κηφισιά 238-240
Τηλ.:2108089454

Theo & The Boogie Sinners & Gus Fafalios live @ The Wilbury

 

Οι Theo & the Boogie Sinners, το "νέο αίμα" της rhythm & blues μουσικής στην Ελλάδα, επιστρέφουν την ερχόμενη Παρασκευή στο  The Wilbury, στην Κηφισιά, με προσκεκλημένο τον Νεοϋορκέζο κιθαρίστα Gus Fafalios, σε διασκευές ιστορικών κομματιών, αλλά και τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο "Time To Roll", καθώς και από τον δίσκο "Made With Greece" που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

O Θοδωρής "Theo" Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός και εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Οι Boogie Sinners, με μια μοναδική ενέργεια επί σκηνής, 8 χρόνια συνεχόμενων εβδομαδιαίων εμφανίσεων εντός και εκτός Αθήνας, κάνουν τη κάθε εμφάνιση τους να είναι ένας φόρος τιμής στους μεγάλους παίχτες της rhythm & blues που τους έχουν εμπνεύσει αυτά τα χρόνια όπως οι Chuck Berry, Muddy Waters, Ray Charles, Sonny Boy Williamson, Little Walter, BB King, SRV, Buddy Guy, Luther Allison.

Συμπράττοντας με εγχώριους καλλιτέχνες, αλλά και με μουσικούς από τις ΗΠΑ και Αυστραλία, οι Boogie Sinners εχουν έτοιμη τη 2η δισκογραφική δουλειά τους, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και με τίτλο "Made With Greece" θα φιλοξενήσει όλες αυτές τις συνεργασίες σε 11 original κομμάτια.

To 2015 συμμετείχαν, επίσης, σε διεθνή δισκογραφία, στη δισκογραφική Earwig στο Chicago, στο "25 Years Retrospect" του Αμερικανού βετεράνου Tommy McCoy, στο οποίο, επίσης, συμμετέχουν και ονόματα, όπως Chris Layton & Tommy Shannon (SRV & Double Trouble), Levon Helm & Lucky Peterson.

Ετοιμαστείτε για μια "δυνατή" BOOGIE WOOGIE βραδιά!

*Theo's photo taken by Theo Lian Photo album

Μέλη μπάντας:

Θοδωρής Αλεξίου – Κιθάρα Φωνή
Κώστας Τενέζος – Φυσαρμόνικα
Δημήτρης Γεωργόπουλος – Μπάσο
Γιάννης Δημουλάς – Τύμπανα

 

Επόμενη εμφάνιση: Σάββατο: 2 Σεπτεμβρίου @ Cuba Libre beach bar, Νέα Μάκρη

 

**Official Links**

Facebook: https://www.facebook.com/TheBoogieSinners

ReverbNation: www.reverbnation.com/theboogiesinners

SoundCloud: https://soundcloud.com/theodore-alexiou-1

Twitter: https://twitter.com/TheodoreAlexiou

Instagram: https://www.instagram.com/theoandboogiesinners/


ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS
22&23 ΝΟΕ
"Μεγάλος Αιρετικός"

Το Δεύτερο Μέρος του κύκλου «Μεγάλος Αιρετικός» παρουσιάζει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

18 ΝΟΕ
Shine a light

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Shine a light World Tour».